Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Úvod

ECOLE DUCASSE - ENSP

École Nationale Supérieure de Pâtisserie se nachází v Yssingeaux, ve francouzském regionu Auvergne. Společnost byla založena v roce 1984 a je školou reference ve Francii - a celosvětově - pro profesionály v oboru pečiva, pekařství, čokolády, cukrovinek a zmrzliny.

Sídlí v zámku Château de Montbarnier a úspěšně kombinuje dědictví a modernu a nabízí jedinečnou rodinnou atmosféru. Každoročně se zde pořádá řada prestižních kulinářských akcí, včetně výběrových kol do soutěže Un des Meilleurs Ouvriers de France a Festival National des Croquembouches.

Naše cukrářské programy :

Základní programy:

  • Zásady francouzského pečiva
  • Základy francouzské čokolády a cukrovinek
  • Zásady francouzské pekárny

Diplomy:

  • Diplom francouzského pečiva
  • Odborný diplom z francouzského cukrářského umění

Místa

  • Yssingeaux

    Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier, Allée de Montbarnier

    Otázky