Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Úvod
ECOLE DUCASSE - ENSP
École Nationale Supérieure de Pâtisserie se nachází v Yssingeaux, ve francouzském regionu Auvergne. Společnost byla založena v roce 1984 a je školou reference ve Francii - a celosvětově - pro profesionály v oboru pečiva, pekařství, čokolády, cukrovinek a zmrzliny.
Sídlí v zámku Château de Montbarnier a úspěšně kombinuje dědictví a modernu a nabízí jedinečnou rodinnou atmosféru. Každoročně se zde pořádá řada prestižních kulinářských akcí, včetně výběrových kol do soutěže Un des Meilleurs Ouvriers de France a Festival National des Croquembouches.
Naše cukrářské programy :
Základní programy:
- Zásady francouzského pečiva
- Základy francouzské čokolády a cukrovinek
- Zásady francouzské pekárny
Diplomy:
- Diplom francouzského pečiva
- Odborný diplom z francouzského cukrářského umění
Místa
- Yssingeaux
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier, Allée de Montbarnier