157 LLM Programy v Spojené státy americké for 2024

LLM Programy v Spojené státy americké for 2024Filter
    • Concord, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    Navrženo pro americké a zahraniční právníky, studenti se učí od průmyslových a vědeckých odborníků v popředí oboru, vše z pohodlí svých domovů. Staňte se odborníkem na IP a podívejte se, co pro vás svět drží.

    • Los Angeles, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento program je určen pro studenty, kteří získali právnický titul ze školy v cizí zemi. Program je plně přizpůsobitelný a studenti budou mít možnost vybrat si kurzy, které více souvisejí s jejich zájmem a cíli.

    • Boston, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterské studium Suffolk University Law School of Law: Life Sciences (MSLL) je určeno pro ty, kteří se snaží získat znalosti a nástroje potřebné k výkonu nebo další kariéře v oblasti přírodních věd. Ať už jste nový, zkušený nebo chcete změnit kariéru, MSLL uspokojí rostoucí poptávku po profesionálech se specializovaným školením.

    • Dallas, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    36 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Program Masters in Taxation (LLM), pro studenty na plný nebo částečný úvazek, je komplexní, pokročilý program určený pro právníky, kteří se zaměří na specializaci v daňové praxi. Zaměřuje se nejen na technické zvládnutí daňových zákonů, ale také na širší otázky daňové a fiskální politiky. Většina kurzů v učebních osnovách poskytuje výuku na úrovni průzkumu u předmětů, které se obvykle nevztahují na daňových kurzech na úrovni JD.

    • Fort Worth, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    V dnešní globální ekonomice založené na informacích je důležitější než kdy dříve získat sofistikované chápání práva duševního vlastnictví (IP). Ať už se věnujete kariéře v oblasti duševního vlastnictví, vlastníte start-up nebo se podílíte na tvorbě zásad duševního vlastnictví nebo technologií pro vaši zemi, náš jedinečně navržený Master of Laws (LL.M.) v oblasti duševního vlastnictví vás připraví na komplexní a stále vyvíjející se prostředí práva duševního vlastnictví a technologie. IP LL.M. stupeň je určen pro studenty, kteří již mají titul JD nebo první právnický titul z právnické fakulty mimo USA. Tento stupeň je zaměřen na advokáty, absolventy amerických právnických fakult a studenty mezinárodního práva, včetně těch, kteří chtějí sedět na zkoušku z advokátní komory v Texasu.

    • Philadelphia, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Silná hodnocení. Osobní pozornost. Nejvyšší hodnota. Získejte LL.M. na Temple University Beasley School of Law , kde budete absolvovat kurzy společně se studenty JD, stanete se součástí těsně spletené komunity založené v roce 1974 a žijete v cenově dostupném městě Philadelphia, strategicky umístěném mezi New Yorkem a Washingtonem DC. Zveme vás, abyste se připojili k rodině Templeů, abyste si svou kariéru rozvinuli.

    • Miami Gardens, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Vítejte v programu LL.M. Mezikulturní lidská práva na St Thomas University College of Law! Tento inovativní program LL.M. je navržen tak, aby poskytoval důkladné poučení o kritické otázce naší doby: ochrana lidské důstojnosti napříč politickými, sociální, hospodářský, a kulturní linie.

    • Carlisle, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    LL.M. program na Penn State's Dickinson Law umožňuje studentům a právníkům vyškoleným mimo USA porozumět americkému právnímu systému na vysoké úrovni.Základní kurzy programu vás seznámí s našimi jedinečnými analytickými metodikami.Studenti si pak mohou vybrat kurzy z našeho kurikula „Právník jako…“ rozdělené podle specializovaných studijních oborů a vytvořit si personalizované stopy podle oblastí zájmu.

    • Columbus, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    9 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    V Moritz si můžete navrhnout svůj vlastní učební plán, který vyhovuje vašim kariérním cílům a akademickým zájmům. Můžete si vybrat z více než 100 kurzů v hlavních oblastech amerického, nadnárodního a mezinárodního práva, abyste mohli studovat obecné osnovy nebo se soustředit na specializovanou oblast práva.

    • San Diego, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Program LLM v komparativním právu je určen pro právníky a absolventy právnické školy vzdělávané mimo Spojené státy. Kandidáti na LLM v komparativním právu jsou zapsáni do dvou povinných kurzů, Úvod do právního a právního psaní a výzkumu v USA. Jiné kurzy jsou volitelné a mohou být přijímány v jakékoli oblasti práva. Studenti mají možnost vykonávat Koncentraci v jedné ze šesti populárních oblastí práva.

    • Dayton, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    Od ledna 2019 University of Dayton School of Law začala nabízet zcela online možnost pro studenty, kteří mají zájem o dokončení studia LL.M. v americkém a nadnárodním právu.

    • Columbia, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Mizzou LL.M. v americkém právu poskytuje úvod do amerického právního systému a americké právní praxi pro studenty, kteří získali své první magisterské právo mimo Spojené státy.

    • Irvine, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Daňový program pro absolventy na University of California, Irvine School of Law nabízí inovativní učební plán, který instiluje studenty jak doctrinal hloubku tak praktické dovednosti potřebné k praxi daňové právo na nejvyšší úrovni, ve Spojených státech nebo v zahraničí.

    • Arlington, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Flex-LLM v americkém právu je intenzivní studijní kurz navržený tak, aby splňoval vysoké standardy požadované pro sezení v DC Bar. Zahrnuje strukturu vlády a právního systému USA a zahrnuje věcné oblasti práva, které splňují požadavky na udělení zápočtu u zkoušky DC Bar. Denní studium od ledna nebo května vás připraví na složení advokátní zkoušky v následujícím roce, v únoru nebo červenci.

    • Sacramento, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Smíšené, Dálkové studium

    Angličtina

    LLM ve vodním a environmentálním zákoně vás připraví sloužit různorodým potřebám podniků a vývojářů, zemědělců a farmářů, neziskových organizací a veřejných agentur na všech úrovních od místní po mezinárodní.