49 LLM Programy v Státní právo v Evropa for 2024

LLM Programy v Státní právo v Evropa for 2024Filter
    • Wrocław, Polsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Mezinárodní& evropské právo LLM je vyučováno výhradně v angličtině a je otevřeno jak mezinárodním, tak polským studentům. Po absolvování druhého cyklu programu LLM International& European Law bude mít absolvent dovednosti a obecné znalosti v oblasti dogmatických disciplín mezinárodního a evropského práva.

    • Olomouc, Česká republika

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Klíčové vlastnosti 2 roky program (3 semestry na plný úvazek / ve své třídě kurzy + 1 semestr přípravy disertační práce)

    • Groningen, Nizozemsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    LLM v evropském hospodářském právu zahrnuje všechny aspekty evropského tržního práva. Přednášející ve třídách mají k studentům velmi osobní přístup.

    • Wrocław, Polsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Mezinárodní a evropské právo LLM se vyučuje výhradně v angličtině a je otevřeno jak mezinárodním, tak polským studentům. Po dokončení druhého cyklu programu LLM mezinárodní a evropské právo bude mít absolvent dovednosti a obecné znalosti v oblasti dogmatických disciplín mezinárodního a evropského práva. V závislosti na vybrané specializaci získá absolvent odborné znalosti a dovednosti související s profilem činností prováděných subjekty působícími v oblasti mezinárodního obchodního obchodu nebo zabývajícími se různými aspekty ochrany lidských práv v mezinárodní oblasti. Absolventi mezinárodního a evropského práva LLM jsou připraveni uplatnit se ve všech domácích i mezinárodních organizacích (veřejných i neveřejných) vyžadujících základní znalosti z právních věd. Absolventi mají interpersonální dovednosti a schopnost komunikovat během rozhodovacích procesů, jakož i vykonávat roli vyjednavače, prostředníka a rozhodce v procesech řešení konfliktů na základě domácího i mezinárodního práva. Absolventi rovněž získají dovednosti nezbytné pro zahájení obchodní činnosti v mezinárodním měřítku. Efektivní fungování ve vysoce konkurenčním prostředí současných obchodních vztahů vyžaduje znalost prvků práva duševního vlastnictví, ekonomiky a specifických oblastí právní vědy specifických pro profil daného podniku.

    • Leiden, Nizozemsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento jednoroční program je určen pro studenty, kteří se chtějí specializovat na důležitou a rychle se rozvíjející oblast evropského práva, jako jsou lidská práva, vnitřní trh a vnější vztahy Unie z hlediska hmotného a institucionálního práva. Program je vyučován v angličtině a přitahuje studenty z celého světa.

    • Paris, Francie

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Kurzy vyučuje skutečně evropský tým vysoce kvalifikovaných profesorů sdružující Paris-PanthéonAssas University a renomované odborníky z jiných evropských členských států. Předměty dávají studentům možnost získat ucelenou představu o evropském právu ve většině oblastí, které spadají do kompetence Evropské unie.

    • Lyon, Francie

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský program 2 LL.M v mezinárodním a evropském obchodním právu z Právnické fakulty Lyon 3 nabízí studentům příležitost prohloubit si znalosti z evropského a mezinárodního obchodního práva. Kurzy vyučované výhradně v angličtině akademiky a odborníky z praxe plně splňují požadavky praxe mezinárodních právníků.

    • Lisbon, Portugalsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Jedná se o program jako žádný jiný nabízený v Evropě. Není to jen další program zaměřený na evropské a mezinárodní právo. Jeho účelem je vyučovat právo v evropském a globálním kontextu, využívat inovativní výukové metodiky a poskytovat studentům přístup ke skvělé mezinárodní fakultě.

    • Nijmegen, Nizozemsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Naše LL.M. program v mezinárodním a evropském právu je určen především pro studenty, kteří chtějí rozvíjet své znalosti a znalosti práva Evropské unie se záměrem prosazovat právní kariéru se silným mezinárodním rozměrem.

    • London, Spojené království

    Poloviční úvazek

    24 měsíce

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Master of Laws (LLM) v imigračním právu je postgraduální titul určený pro absolventy práva a mimo zákon, aby si zlepšili své akademické právní znalosti. Tento mezinárodně uznávaný magisterský kurz vám poskytne dovednosti k pokroku v rámci imigračního práva a může se Pathways otevřít kariéře advokáta, Advokát, Imigrační právník, Imigrační poradce, a více.

    • Dundee, Spojené království

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    • Ghent, Belgie

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Specializace práva Evropské unie představuje to nejlepší z renomovaných odborných znalostí právnické fakulty v Gentu v oblasti práva EU pro studenty, kteří se chtějí specializovat na právo a instituce Evropské unie. Pečlivou kombinací povinných základních předmětů a volitelných specializovaných předmětů získávají studenti všestranné vzdělání v oblasti práva EU na vysoké úrovni při zachování svobody soustředění na osobní kariéru nebo potřeby výzkumu.

    • Brussels, Belgie

    Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento LLM je postgraduální program známý od roku 1971 pro svou výjimečnou kvalitu, mezinárodní charakter a pečlivě vypracovaný učební plán, který kombinuje mezinárodní a evropské právo, stejně jako akademickou dokonalost a nejnovější praktické poznatky. Vyniká v přípravě studentů na mezinárodní právní dráhu pro udržitelnou globální společnost.

    • Budapest, Maďarsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Jednoroční magisterský akreditovaný program v angličtině s denními nabídkami denních kurzů pro právníky v srdci střední Evropy právnickou fakultou Univerzity reformované církve Károli Gáspár v Maďarsku v Budapešti.

    • Luxembourg City, Lucembursko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina, Francouzština

    Master in European Business Law patří mezi nejinovativnější magisterské programy v oblasti práva EU. Zaměřuje se na evropeizaci odvětví obchodního práva, pokrývá klíčové otázky a umožňuje studentům pochopit, jak se bude v budoucnu vyvíjet národní právní úprava soukromého práva.