Keystone logo

13 LLM Programy v Politika 2024

Filtry

Filtry

  • LLM
  • Právo
  • Politika
Studijní obory
  • Právo (13)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    LLM Programy v Politika

    Pro ty, kteří mají postgraduální právnické tituly, kteří se chtějí specializovat v určité oblasti, může být užitečné získat odborné znalosti získáním titulu Master of Laws nebo LLM. Tento typ postgraduálního magisterského studia, který je typicky dokončen za jediný rok, může výrazně zvýšit vaše znalosti a zkušenosti v konkrétním oboru podle vašeho výběru.

    Co je LLM v zásadách? Když se někdo s právním vzděláním chce více soustředit na politické zákony, LLM v politice může být získán v několika různých oblastech. Zákony a politiky veřejného zájmu, environmentální právo a politika a mezinárodní právo a politika hospodářské soutěže jsou jen některé z možností, z čeho vybírat. Vzhledem k tomu, že politiky hrají tak velkou roli při co nejlepším využívání zákonů a ujišťují, že pomáhají lidem a nebrání jim, může být velmi užitečné hrát roli při vytváření, změně nebo zrušení politik.

    Získání LLM v Politikách může z vás udělat žádoucího právníka, protože každý obchod a řídící orgán po celém světě bude potřebovat pomoc s jejich politikami v určitém okamžiku. Může také zvýšit potenciál vašeho výdělku a dokonce vám může pomoci vytvořit cestu do jiných oblastí, jako je politika.

    Každá škola, která nabízí LLM v Politice, bude mít různé školné založené na různých faktorech, jako je velikost školy a její prestižní povaha. Školy budou mít také různé náklady podle toho, v jaké zemi se nacházejí.

    Existuje široká škála možností kariéry pro někoho s LLM v politice. Můžete se cvičit v právu, stát se lobbistou, pracovat s vládními a neziskovými organizacemi nebo pracovat v think-tanku, aby prozkoumal a analyzoval aktuální problémy v politice. Existuje prakticky nespočet způsobů, jak praktikovat politické právo, protože každý průmysl má práci související s politikami.

    Existuje mnoho skvělých škol po celém světě, které nabízejí LLM v oblasti politiky.Možná budete mít možnost vzít si některé ze tříd online. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, vyplněním formuláře.