10 LLM Programy v Německo for 2024

LLM Programy v Německo for 2024Filter
    • Hamburg, Německo

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Jednoroční Bucerius Master of Law and Business připravuje mladé profesionály na mezinárodní kariéru, ve které je zásadní porozumění právním a obchodním konceptům a také mezikulturní dovednosti. Interdisciplinární přístup programu spojuje právníky a obchodní profesionály z celého světa v jedné třídě. Vytváří tak jedinečné vzdělávací prostředí, které stimuluje přenos znalostí a inspiruje výměnu perspektiv mezi obory a napříč kulturami. NOVINKA: od září 2020 Bucerius Law School a WHU – Otto Beisheim School of Management spojují své odborné znalosti s akademickým partnerstvím. Bude fungovat pod názvem „ Bucerius Law School Master of Law and Business ve spolupráci s WHU – Otto Beisheim School of Management“.

    • Frankfurt an der Oder, Německo

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 semestry

    Smíšené

    Angličtina

    Magisterský program připravuje absolventy pro přijímání kariérních příležitostí ve tvorbě politik, mezinárodní, veřejné a státní služby, veřejné a soukromé právní praxe, práce pro nevládní organizace a akademické výuky a výzkumu.

    • Herrenberg, Německo
    • Germany Online, Německo

    Poloviční úvazek

    2 semestry

    Dálkové studium

    Angličtina

    V současném globalizovaném světě již zákon není převážně národní záležitostí. Dnešní právníci jsou konfrontováni s nadnárodními dimenzemi, které se objevují téměř ve všech právních otázkách. Všechny právní oblasti ztratily svou národní exkluzivitu a jsou do značné míry ovlivňovány mezinárodními a regionálními právními nástroji, nadnárodním právem EU a často i právem cizích zemí. Mezinárodní obchod je jádrem globalizace a jádrem dnešní právní praxe.

    • Potsdam, Německo

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 semestry

    Smíšené

    Angličtina

    Vývoj na jednotném digitálním trhu, znatelný nárůst nedostatku dovedností, a dopady globální pandemie představují nové výzvy pro evropský audiovizuální a zábavní průmysl na křižovatce kreativity, právní, a podnikání. Důležitost digitalizace i nevyhnutelné zaměření na transformační vedení a odolnost je dnes pro zítřejší filmové a televizní společnosti patrnější než kdykoli předtím. Executive magisterský studijní program European Film Business and Law LL.M. | MBA vybavuje profesionály a manažery ve filmu a televizi potřebnými dovednostmi a nástroji pro zvládnutí těchto výzev s kompetencí, zajištění udržitelného rozvoje jejich společností a celkový dynamický růst trhu v Evropě. Program nabízí komplexní vhled do evropského audiovizuálního a zábavního prostředí z obchodního i právního hlediska. Vedle špičkových akademických znalostí, program nabízí značné množství znalostí souvisejících s praxí, interdisciplinární výměna znalostí, stejně jako přístup k špičkovým odborníkům v oboru a jejich sítím.

    • Hamburg, Německo
    • Ghent, Belgie
    • + 7 more

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Tato evropská Master in práva a národního hospodářství (EMLE) nabízí jedinečnou příležitost pro interdisciplinární studium práva a ekonomie na dvou nebo dokonce tří evropských i mimoevropských univerzit. K dispozici bude společný LL.M. uděleno univerzitami v Hamburku, Gentu a Rotterdamu a všemi dalšími partnerskými univerzitami udělí další magisterský titul (LL.M. / MA / M.Sc.).

    • Düsseldorf, Německo
    • Online Norway
    • + 6 more

    Plný úvazek

    1 rok

    Dálkové studium, Na kampusu

    Avestan, Angličtina, Španělština, Bengálský, Chorvatský

    Toto je testovací program. Spravedlnost pro Emy! Unicorns chrání emus

    • Frankfurt, Německo

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Titul LL.M. Finance studijní program na ILF bude školit nejen řešit, ale také vyniknout v této stále důležitější oblasti, kde světy mezinárodního práva a globálního finančního setkat.

    • Frankfurt, Německo

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Absolventi z Asie, kteří mají první titul v oboru práva, podnikání nebo ekonomie a kteří mají dobré akademické záznamy, jsou způsobilí žádat o vstup do našeho LL.M. Mezinárodní finanční program. Naše LL.M. Mezinárodní finanční program nabízí vynikající interdisciplinární a praxe-orientované školení v oblastech mezinárodního a evropského bankovnictví, cenných papírů a finančního práva.

    • Schmalkalden, Německo

    Plný úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Němec

    HS Schmalkalden otevírá předpoklady pro kariéru manažera s následným magisterským titulem v obchodním právu. Kurz splňuje požadavky podnikání, protože vychovává všeobecné odborníky schopné specializovat se praktickým a současným způsobem na to, aby se středně velké společnosti orientované na export mohly stát Master of Laws (LL.M.).

    • Aalen, Německo
    • Baden-Baden, Německo
    • + 21 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Dálkové studium

    Němec

    Magisterský titul v oboru obchodní právo s mezinárodními aspekty je určen pro studenty, kteří již mají první akademický titul.