28 LLM Programy v Americké právo v Spojené státy americké for 2024

LLM Programy v Americké právo v Spojené státy americké for 2024Filter
    • Los Angeles, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento program je určen pro studenty, kteří získali právnický titul ze školy v cizí zemi. Program je plně přizpůsobitelný a studenti budou mít možnost vybrat si kurzy, které více souvisejí s jejich zájmem a cíli.

    • Dallas, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Primárním cílem projektu LL.M. pro program Zahraniční právnické školy je poskytnout studentům práva pochopení právního systému Spojených států, poskytnout referenční rámec pro řešení nadnárodních obchodních a právních zájmů, nabídnout zhodnocení úlohy práva v národním a interním vývoji a vybavení s analýzou a schopnostmi řešit problémy potřebnými pro splnění složitých požadavků světa.

    • Philadelphia, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Silná hodnocení. Osobní pozornost. Nejvyšší hodnota. Získejte LL.M. na Temple University Beasley School of Law , kde budete absolvovat kurzy společně se studenty JD, stanete se součástí těsně spletené komunity založené v roce 1974 a žijete v cenově dostupném městě Philadelphia, strategicky umístěném mezi New Yorkem a Washingtonem DC. Zveme vás, abyste se připojili k rodině Templeů, abyste si svou kariéru rozvinuli.

    • Dayton, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    Od ledna 2019 University of Dayton School of Law začala nabízet zcela online možnost pro studenty, kteří mají zájem o dokončení studia LL.M. v americkém a nadnárodním právu.

    • Columbia, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Mizzou LL.M. v americkém právu poskytuje úvod do amerického právního systému a americké právní praxi pro studenty, kteří získali své první magisterské právo mimo Spojené státy.

    • Arlington, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Flex-LLM v americkém právu je intenzivní studijní kurz navržený tak, aby splňoval vysoké standardy požadované pro sezení v DC Bar. Zahrnuje strukturu vlády a právního systému USA a zahrnuje věcné oblasti práva, které splňují požadavky na udělení zápočtu u zkoušky DC Bar. Denní studium od ledna nebo května vás připraví na složení advokátní zkoušky v následujícím roce, v únoru nebo červenci.

    • Sacramento, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    LLM v americkém právu a politice je určen speciálně pro mezinárodní právníky nebo absolventy práva, kteří hledají obecný úvod do práva Spojených států. Budete studovat základy amerického práva a budete připraveni demonstrovat znalosti práva USA zaměstnancům a klientům.

    • Hartford, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Individuální pozornost, integrace se studenty práv z USA, rozsáhlý studijní program a výjimečná fakulta: to je jen několik aspektů programu LLM in US Legal Studies, které mohou absolventi mezinárodního práva očekávat od UConn School of Law.

    • Bloomington, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Mnoho zahraničních studentů chce během získávání titulu LLM získat nějaké praktické zkušenosti v právním systému USA. Nový LLM program LAW LAW (učení a práce) od Maurer School of Law dělá právě to. Program PRÁVO vám poskytuje praktické zkušenosti z reálného života při studiu práva.

    • Champaign, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Program Master of Studies in Law (MSL) je neprofesionální, terminální studijní program určený pro ty, kteří neplánují vykonávat advokátní praxi nebo absolvovat advokátní zkoušku, ale chtějí zvýšit své chápání práva a právní analýzy.

    • Cincinnati, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    9 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Program LLM je navržen tak, aby do právního systému Spojených států zaváděli mezinárodně vyškolené právníky, a zároveň poskytoval každému studentovi příležitost navrhnout studijní obor v právu UC, který nejlépe napomáhá jeho profesnímu programu. Studenti, kteří dokončí program, jsou schopni lépe reprezentovat americké klienty a lépe se připravit na jednání a vedení sporů se stranami v USA. Zvolíte si oblast zaostření!

    • New York, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento program nabízí studentům umožňuje vytvořit osnov v tématech amerického zákona, který vyhovuje jejich konkrétní potřeby a zájmy. Tento stupeň je určen pro studenty, kteří obdrželi jejich primární právní vzdělání v zemích občanského práva a kteří chtějí vrátit do svých domovských zemí během několika let od obdržení titul LLM.

    • Cleveland, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento program je určen studentům se zájmem o americké a mezinárodní právo, kteří doufají, že zdokonalí své právní výzkumné, psací a analytické dovednosti. Toto je nejlepší stupeň pro přípravu na americkou advokátní zkoušku. Studenti mohou také získat certifikát o koncentraci v oblasti předmětu, kterou si vyberou.

    • Oklahoma, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    LL.M v americkém zákoně o zahraničním absolventům programu se skládá z úplného průběhu studia během dvou semestrů. Pro splnění potřeb mezinárodního LLM student, vysoká škola práva nabízí specializované kurzy v USA právní vzdělání a právní Zápis nás, Analýza a metodika pro zahraniční právníka.

    • Chapel Hill, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Jednoroční LL.M. (Master of Laws) je diplom pro zahraniční právníky, kteří již získali titul z primárního práva z univerzit ve svých domovských zemích. Program nabízí zahraničním advokátům možnost rozvíjet osvojování klíčových oblastí amerického práva v jedné z národa je vrchol právnických fakult.