31 LLM Programy v Finanční právo 2024

LLM Programy v Finanční právo 2024Filter
    • Brighton, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Sussex Law School poskytuje mezinárodní stimulující vzdělávací prostředí, ve kterém můžete stavět na svých znalostech. Naučíte se od dnešních předních právníků - náš světový výzkum je základem naší výuky.

    • London, Spojené království
    • UK Online, Spojené království

    Poloviční úvazek

    24 měsíce

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    LLM Banking and Debt Finance je inovativní, flexibilní program, který vám poskytne hluboké znalosti bankovnictví a dluhového financování v praxi, včetně schopnosti aplikovat složitá právní pravidla na problémy reálného světa. Budete mít příležitost prozkoumat regulaci bank se zaměřením na řízení rizik a také vztah mezi bankami a jejich zákazníky podle anglického práva.

    • Hartford, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Program LLM v oboru pojistného práva na UConn School of Law je nejlepší destinací pro právníky a studenty ze Spojených států a z celého světa, kteří hledají seriózní postgraduální školení v oboru pojišťovnictví a práva finančních služeb. Díky našemu umístění v historickém Hartfordu v Connecticutu – známém „kapitálu pojištění“ a ústředí některých z největších globálních pojišťovacích společností – naši studenti studují u nejsofistikovanějších odborníků na pojistné právo v zemi. New York City a Boston jsou jen dvě hodiny daleko a Fairfield County, Connecticut, hlavní město hedgeových fondů Spojených států, je ještě blíž.

    • Rotterdam, Nizozemsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento společný program pokrývá jeden akademický rok a je rozdělen do tří termínů. Budete studovat na renomovaných univerzitách v mezinárodním a stimulujícím prostředí. Program je zaměřen na ekonomickou analýzu práva obecně, následuje specializované kurzy ve třech různých tratích, pro které si můžete vybrat. Jedná se o Public & Mezinárodní dráha, trhy, korporace & Regulátory sledují a Innovation & Dráha duševního vlastnictví. Akademický rok zakončíte psaním diplomové práce.

    • Bern, Švýcarsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Jste absolvent práv a chcete udělat další krok ve své kariéře nebo na akademické půdě? Pokud ano, jste na správné cestě. Program TRAIL+ na WTI se zaměřuje na studenty a odborníky s právním vzděláním, kteří se zajímají o specializaci na mezinárodní hospodářské právo s mezioborovým studiem globální ekonomiky a obchodních a investičních dohod.

    • Zürich, Švýcarsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina, Němec

    Tato oblast specializace nabízí důkladné další školení v oblasti národního a mezinárodního práva finančního trhu a zkoumá současné soukromoprávní a regulační základy a rámcové podmínky bankovního, pojišťovacího a finančního práva.

    • Luxembourg City, Lucembursko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina, Francouzština

    Program nabízí studentům jedinečnou příležitost prozkoumat rychle rostoucí oblast evropského trestního práva se zvláštním důrazem na hospodářské a finanční trestní právo.

    • Washington, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Všichni uchazeči o titul LLM musí absolvovat celkem 24 kreditních hodin, včetně kurzové práce, která splňuje písemný pracovní požadavek.

    • London, Spojené království
    • Online

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Znalost práva firemních financí je nezbytná pro právníky, bankéře a finančníky, kteří chtějí rozvíjet odborné dovednosti v oblasti fundraisingu, struktur obchodů a transakčního řízení. Tento kurz nabízí zvýšenou kvalifikaci pro profesionály, kteří pracují nebo plánují pracovat v technicky náročném a dynamickém globálním průmyslu.

    • Online United Kingdom

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    LLM Banking and Debt Finance Online je inovativní, flexibilní program, který vám poskytne hluboké znalosti bankovnictví a dluhového financování v praxi, včetně schopnosti aplikovat složitá právní pravidla na problémy reálného světa. Budete mít příležitost prozkoumat regulaci bank se zaměřením na řízení rizik a také vztah mezi bankami a jejich zákazníky podle anglického práva.

    • Fort Worth, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    Dálkové studium

    Angličtina

  • Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    WMU-Cooley Law Graduate Program v oblasti korporátního práva a financí poskytuje studentům možnost řešit náročné, v reálném světě obchodních problémů s vedením z naší fakulty aktivně cvičit sporů a transakční odborníky obchodního práva.

    • New York, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Studenti hledají LLM v bankovnictví, podnikového a finančního zákona získat sofistikované ocenění podnikové struktuře, pochopení právních předpisů týkajících se kapitálových trhů a finančních institucí a originálních pohledů do cílů a strategií amerických manažerů a obchodních právníků.

    • Frankfurt, Německo

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Absolventi z Asie, kteří mají první titul v oboru práva, podnikání nebo ekonomie a kteří mají dobré akademické záznamy, jsou způsobilí žádat o vstup do našeho LL.M. Mezinárodní finanční program. Naše LL.M. Mezinárodní finanční program nabízí vynikající interdisciplinární a praxe-orientované školení v oblastech mezinárodního a evropského bankovnictví, cenných papírů a finančního práva.

    • Boston, Spojené státy americké

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Zatímco LLM s 24 kredity v oboru bankovnictví a finanční právo lze dokončit za jeden rok denního studia, právo BU nabízí několik dalších možností zápisu na základě vašeho vzdělání, odborných zkušeností, znalosti angličtiny a místa. S více než 25 nabízenými kurzy si můžete vybrat z různých tříd a rozvrhů, které nejlépe vyhovují vašim potřebám a zájmům. Program Bankovnictví a finanční právo nabízí stejný náročný program studia LLM ve zcela online formátu, což je atraktivní alternativa pro domácí a mezinárodně vyškolené právníky, jejichž zaměstnání jim brání v účasti na našem tradičním programu on-site v Bostonu. Online kurzy jsou vyučovány rezidenční fakultou a není činěno žádné rozlišení na studentský výpis nebo diplom. Absolventi online obdrží stejný přepis a diplom jako studenti rezidenčního programu.