425 LLM Programy v Evropa for 2024

LLM Programy v Evropa for 2024Filter
    • City of Carlisle, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    Online Master of Laws (LL.M) v mezinárodním obchodním právu je hlavní manažerskou kvalifikací pro právníky a manažery, kteří chtějí posílit své právní znalosti; výzkum naznačuje, že LL.M je katalyzátorem pro jednotlivce se silnými aspiracemi na kariéru. University of Cumbria nyní nabízí studentům příležitost absolvovat LL.M kombinovaným učením, které jim umožňuje studovat a pokračovat v práci.

    • Neuchâtel, Švýcarsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Francouzština

    Master in Sports Law schválený a koordinovaný CIES (Mezinárodní centrum pro sportovní studia) na University of Neuchâtel ve Švýcarsku je vzdělávací kurz, který studentům poskytuje znalosti ve všech aspektech a složitosti sportovního práva.

    • Brighton, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Budete se učit od předních vědců s odbornými znalostmi v celé řadě oblastí, takže si můžete ponechat otevřené možnosti a prozkoumat různé přístupy k právu. Sussex Law School poskytuje mezinárodní, stimulující a poutavé prostředí pro učení, abyste si vybudovali bohatou základnu znalostí. Základní moduly si můžete vybrat z některého z našich kurzů LLM. Rozšíříte svou šíři a hloubku znalostí právních principů a sociálního, politického, ekonomického a kulturního kontextu, ve kterém působíte. Tento kurz má základní dovednosti, které vám pomohou logicky přistupovat k právním problémům. Tento LLM vám dává možnost prozkoumat širokou škálu oblastí právnických předmětů a vybrat si různé Pathways .

    • Wrocław, Polsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Mezinárodní& evropské právo LLM je vyučováno výhradně v angličtině a je otevřeno jak mezinárodním, tak polským studentům. Po absolvování druhého cyklu programu LLM International& European Law bude mít absolvent dovednosti a obecné znalosti v oblasti dogmatických disciplín mezinárodního a evropského práva.

    • Liverpool, Spojené království

    Poloviční úvazek

    30 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Tento plně online a na částečný úvazek Master of Laws (LLM) International Business Law je navržen tak, aby studentům z různých akademických prostředí poskytl důkladné pochopení právních dovedností a znalostí požadovaných v dnešním globálním podnikatelském prostředí. Studenti důkladně porozumí technikám použitelným pro jejich vlastní výzkum a získají právní znalosti, dovednosti a školení pro efektivní práci v právním a širším obchodním sektoru.

    • Stockholm, Švédsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Program je mezinárodní magisterský program informovaný o praxi pro ty, kteří mají právnický titul nebo bakalářský titul v oboru práva se specializací na mezinárodní právo nebo ekvivalentní švédský nebo zahraniční titul. Program vede k získání titulu Master of Laws (LL.M.), (60 kreditů) v mezinárodním operačním právu. Všechny kurzy jsou vedeny v angličtině.

    • Belfast, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    LLM Mezinárodní obchodní a obchodní právo je navrženo jako výzkumný program pro absolventy práva a příbuzných oborů, kteří se zaměřují na specializaci na obchodní právo, mezinárodní obchod a přeshraniční obchodní transakce ze sociálně-právního hlediska. Pomůže vám pochopit a zvládnout vysoce dynamické a složité právní a regulační režimy, kterými se řídí mezinárodní obchod a globální ekonomika. Pokud usilujete o kariéru v korporátním, finančním nebo obchodním právu,

    • Olomouc, Česká republika

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Klíčové vlastnosti 2 roky program (3 semestry na plný úvazek / ve své třídě kurzy + 1 semestr přípravy disertační práce)

    • Madrid, Španělsko
    • Online

    Plný úvazek

    9 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina, Španělština

    Master in Sports Law, LLM je určen pro absolventy práv z celého světa, kteří chtějí rozvíjet svou profesní kariéru v oblasti mezinárodního sportovního práva. Devítiměsíční program zahrnuje řadu témat, jako je antidoping, řešení sporů, a zdanění, umožňující studentům rozvíjet širokou škálu dovedností a být schopni se přizpůsobit a prospívat v různých pracovních prostředích.

    • Milan, Itálie

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Smíšené

    Angličtina

    The Master's Course is the outcome of a collaboration between the International Telematic University UNINETTUNO and the NABA, Nuova Accademia di Belle Arti, and aims at training highly qualified professional profiles able to manage the juridical, economic and technological dynamics related to the fashion and textile system.

    • Online United Kingdom

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Jak se podnikání stále více objevuje přes mezinárodní hranice, musí se také změnit právní praxe, aby se přizpůsobila obchodním aktivitám v rámci globální ekonomiky. Prostřednictvím tohoto 100% online a na částečný úvazek LLM získáte hluboké porozumění mezinárodnímu obchodnímu právu a složitosti nadnárodních obchodních interakcí. Prostřednictvím tohoto online mezinárodního obchodního práva LLM se ponoříte do řady podnětných témat, včetně nadnárodního smluvního práva, práva hospodářské soutěže na národní a mezinárodní úrovni, a prozkoumáte působnost, postupy a fungování Světové obchodní organizace. Tento program vám poskytne specializované právní znalosti a dovednosti, které vás připraví na kariéru v rámci globálního obchodního práva.

    • Groningen, Nizozemsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Základní přístup LLM v mezinárodním veřejném právu spočívá v tom, že studenti se nejvíce učí z aktivního zapojení do témat mezinárodního práva. Přednášky jsou užitečnou formou výuky, ale velká část práce bude provedena prostřednictvím praktického zkoumání relevantních otázek mezinárodního práva a kritické interakce mezi lektory a studenty a mezi studenty. Program je vhodný jak pro absolventy právnických oborů, tak pro mladé profesionály pracující v soukromé praxi nebo ve veřejném sektoru.

    • Online

    Plný úvazek

    1 rok

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Náš nový online kurz LLM v profesionální právní praxi rozšíří vaše akademické právní znalosti a zlepší vaše praktické právní dovednosti a zároveň vás připraví na složení nové kvalifikační zkoušky pro právníky (SQE), která vás podpoří na vaší cestě stát se právníkem. Kurz je navržen tak, aby připravoval absolventy právnických i neprávnických oborů na úspěšnou kariéru právníka s využitím specializované přípravy na zkoušky SQE.

    • Wrocław, Polsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Mezinárodní a evropské právo LLM se vyučuje výhradně v angličtině a je otevřeno jak mezinárodním, tak polským studentům. Po dokončení druhého cyklu programu LLM mezinárodní a evropské právo bude mít absolvent dovednosti a obecné znalosti v oblasti dogmatických disciplín mezinárodního a evropského práva. V závislosti na vybrané specializaci získá absolvent odborné znalosti a dovednosti související s profilem činností prováděných subjekty působícími v oblasti mezinárodního obchodního obchodu nebo zabývajícími se různými aspekty ochrany lidských práv v mezinárodní oblasti. Absolventi mezinárodního a evropského práva LLM jsou připraveni uplatnit se ve všech domácích i mezinárodních organizacích (veřejných i neveřejných) vyžadujících základní znalosti z právních věd. Absolventi mají interpersonální dovednosti a schopnost komunikovat během rozhodovacích procesů, jakož i vykonávat roli vyjednavače, prostředníka a rozhodce v procesech řešení konfliktů na základě domácího i mezinárodního práva. Absolventi rovněž získají dovednosti nezbytné pro zahájení obchodní činnosti v mezinárodním měřítku. Efektivní fungování ve vysoce konkurenčním prostředí současných obchodních vztahů vyžaduje znalost prvků práva duševního vlastnictví, ekonomiky a specifických oblastí právní vědy specifických pro profil daného podniku.

    • The City, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Dálkové studium

    Angličtina