Kanada

O Kanadě

Kanada je velká země, která 's moderní ve většině aspektů každodenního života. Země, druhá největší podle jednotlivých oblastí na světě, je ohraničené na jihu Spojených států. Jako jedna z nejbohatších zemí světa, oblast je možná jeden z nejzajímavějších možností pro ty, kteří chtějí vykonávat právo v moderní, rozmanité země. Canada, anglicky a francouzsky mluvící zemi, nabízí mnoho příležitostí pro vzdělávací cestující, kteří hledají rozšířit své obzory a dosáhnout jejich právnický titul. Základní fakta o Kanadě - hlavní město Kanady je Ottawa, který se nachází v provincii Ontario. - Kanada má dva oficiální jazyky - anglicky a francouzsky. Téměř 60 procent Kanaďanů mluví anglicky, zatímco 20 procent mluví francouzsky. Jiné jazyky běžně mluvený v Kanadě kvůli jeho vysoké úrovni multikulturní rozmanitosti jsou kantonské, němčina, Paňdžáb a italsky.- Právní systém v Quebecu je založen na systému občanského práva podporovaných podle francouzského práva; zbytek Kanady přilne k anglické common law systému. - Kanada obsahuje odhadem dva miliony jezer, která pokrývá asi osm procent z celkové masy. - Maple Leaf je "národní symbol s, a je nápadně na zemi " Canada s vlajky. - Královská kanadská jízdní policie (hovorově zvaný "The Mounties "), jsou oba národní a federální policejní síla, která je známá pro jízdu na upravené koní, neboť hlídka oblastech Kanady. Co je právní systém v Kanadě? Kanadský právní systém byl postaven na britském systému common law. Vzhledem k tomu, Kanada byla kdysi kolonie Anglie, mnoho vlivů této lhůtě jsou přítomny v rozmanitém právním systému Canada 's. Je to bi-jurisdikční systém a tam jsou součástí veřejného a soukromého tohoto zákona.Federální vláda má pravomoc nad specifických oblastech práva, zatímco většina zákonů jsou ovlivněny pravidly provincie. Země 's ústava je nejvyšší zákon. Kanada má parlament, stejně jako to, co je přítomno v Británii. Tam je odvolací proces přítomen také.

Studium v ​​Kanadě

Co je právnický titul v Kanadě? Chcete se stát právníkem v Kanadě, jedinci potřebují zapsat do příslušných vzdělávacích formátů a práce prostřednictvím řady programů, dokud není dosaženo požadované úrovně vzdělání. Ve většině případů, bude zákon titul v Kanadě trvat asi čtyři roky dokončit v rámci programu univerzity. Také bude muset získat minimálně bakaláře míry práv a musí pocházet ze školy zákona, že 's uznána. Vzdělávací proces zákon je ten, který je založen na získání školení pro praktické použití. Studenti budou muset sedět na zkoušku LSAT, test, který zajišťuje student má plné pochopení složek kanadského práva, aby se práce v této oblasti. Zákon o vysokých školách v Kanadě, pro ty, kteří chtějí získat právnický titul v Kanadě, dobrou zprávou je, že je možné, aby tak učinily. Existuje mnoho kanadské právnické školy a většina z nich, aby pro zahraniční studenty se přihlásit.Prior k posuzování toho, i když jednotlivci by se měla zaměřit na to, co 'll naučit. Za prvé, je zde konkurence dostat do uznávaných právnických fakult v Kanadě. Z tohoto důvodu budou jednotlivci musí mít průměr bodu vysoce kvalitní a ukázat se jako hodný volby nejlepších škol. LSAT je standardizovaný test, který se užívá k měření některé dovednosti, které jsou nezbytné pro studenty, aby, aby mohli vstoupit do právnické fakulty. To je často měřítko pro určení, zda by měla být považována za studenta. Účast Společenství, osobní prohlášení, a pracovní zkušenosti mohou přispět k tom, zda školy přijme studenta.Jakmile je zapsán, on nebo ona bude dokončit čtyři roky vzdělání na některé země 's mnoha právnických fakult, Některé z nich patří McGill University, University of Montreal, University of Manitoba, University of British Columbia, a Královna 's University, z nichž všechny mají zvláštní právnických fakult, tzv Právnickou fakultu. Studenti dokončí své vzdělání v právnické fakultě, dosáhnout všechny potřebné úvěry předat požadavky školy. Poté, on nebo ona bude muset sedět na advokátní zkoušku. To je velmi obtížná zkouška právo podávat kanadské advokátní komory. To také vyžaduje ověření spolehlivosti. Studenti musí projít touto zkouškou, aby měli povolení k provozování praxe v zemi. Při pohledu na budoucnost práva v zemi, je rostoucí potřeba dobře vzdělané a vyhrazené právníků v zemi.Pro ty zahraniční studenty, kteří se chtějí zapsat do tohoto typu školy, dobrou zprávou je, že existuje mnoho možností k dispozici program. Je důležité získat studentské vízum, aby se zapsat v těchto programech, ale univerzita sama o sobě může pomoci studentovi k dosažení těchto potřebné dokumenty.